Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Maersk blaast P3 af na Chinese afwijzing

Het Deense scheepvaartconcern A.P.Moeller-Maersk A/S heeft de stekker uit de geplande operationele samenwerking P3 met MSC en CMA CGM getrokken, nadat het Chinese ministerie van handel (MOFCOM) dinsdag 17 juni weigerde goedkeuring te geven aan de poolvorming in de containervaart.

Het besluit van de Chinese autoriteiten, die de P3-alliantie zien als concurrentiebeperking op de drukste Azië-Europa routes, kwam volgens Maersk-directeur Nils Smedegaard Andersen als een totale verrassing. Daarmee is het plan van de baan, ondanks de eerder verkregen goedkeuring van de Europese Commissie en de Amerikaanse Federal Maritime Commission.

Maersk, MSC en CMA CGM wilden vanaf komend najaar 255 containerschepen op 29 routes in een gezamenlijke, onafhankelijk functionerende pool onderbrengen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X