Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Huizen 'onder water' drukken groei nog jaren

Dat een op de drie huizen 'onder water' staat, waarbij de hypotheek hoger is dan de waarde van het huis, zal de economische groei in Nederland nog 5 tot 10 jaar drukken. President Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) zei dat dinsdag in de Tweede Kamer. Volgens Knot ziet de situatie met een derde van de huizen onder water er ''best griezelig'' uit, maar omdat de Nederlanders altijd heel trouw blijven aflossen, zijn de risico's voor de banken te overzien. De verliezen die banken lijden op hypotheken zijn mede door de Nationale Hypotheek Garantie ''ontzettend laag''.

Dus de grootste schade van de gedaalde huizenprijzen ligt niet bij de banken, maar bij de schade voor de economie. Huishoudens die hun huis onder water hebben staan, bezuinigen op hun consumptie. De economische groei zal daardoor nog 5 tot 10 jaar lager zijn ''dan als we de situatie op de huizenmarkt niet zo uit de hand hadden laten lopen'', zei Knot.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X