Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Uitgaven kinderopvangtoeslag fors gedaald

De uitgaven voor kinderopvangtoeslag aan ouders zijn in de afgelopen twee jaar 536 miljoen euro meer gedaald dan het kabinet had voorzien bij het doorvoeren van een bezuinigingspakket. De financiële meevaller wordt veroorzaakt doordat ouders minder gesubsidieerde kinderopvang gebruiken. Dat blijkt uit onderzoek van de Algemene Rekenkamer dat woensdag ter gelegenheid van Verantwoordingsdag is gepubliceerd. Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken zegt in een reactie dat de daling van het gebruik van de kinderopvang deels komt door oplopende werkloosheid.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X