Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Dijsselbloem pleit voor lagere belasting op arbeid

De landen in de eurozone zouden gezamenlijk moeten werken aan de verlaging van belastingen op arbeid. Daarvoor heeft Eurogroep-voorzitter en minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) dinsdag gepleit in Berlijn.

In de meeste eurolanden bestaan grote verschillen tussen wat werknemers op hun bankrekening krijgen en wat werkgevers in totaal aan lasten moeten ophoesten, zo vertelde Dijsselbloem op de Herti-universiteit. Dat blokkeert de groei van de economie en de werkgelegenheid in de eurozone, aldus de Eurogroep-voorzitter. "Het maakt Europa minder aantrekkelijk voor bedrijven", zei hij. "Als we banen willen creëren, dat moeten we daar speciale aandacht aan besteden."

Volgens Dijsselbloem moeten de eurolanden er niet bang voor zijn om van elkaars beleid te leren. "Onze macrocijfers verbeteren, maar veel burgers merken dat nog niet in het dagelijkse leven. We moeten ons blijven concentreren op banen en groei in heel Europa. Dat is wat mensen, terecht, verwachten."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X