Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Petitie voor private beveiligers

Zeevarenden willen zo snel mogelijk private beveiligers op zeeschepen onder Nederlandse vlag in gevaarlijke gebieden. Op 13 mei wordt een petitie van die strekking aangeboden met ‘vele duizenden handtekeningen'. De petitie is een initiatief van de redersvereniging KVNR, vakbond Nautilus International en de Vereniging Maritiem Gezinskontakt. Ze bieden de petitie aan aan de voorzitter van de Commissie Defensie van de Tweede Kamer. De aanbieding heeft plaats om 13.45 uur op het Plein voor het gebouw van de Tweede Kamer.

De petitie roept de Tweede Kamer op om, indien militaire bescherming (VPD's) tegen piraten voor een schip niet mogelijk is, gewapende private beveiligers toe te staan op schepen onder Nederlandse vlag en dit zo snel mogelijk te regelen. Het kabinet wil private beveiliging onder voorwaarden toestaan, maar onlangs bleek dat zo'n voorstel in de Tweede Kamer waarschijnlijk geen meerderheid krijgt.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X