Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


App 'Jouw zorgtoeslag' beschikbaar

Word je 18 jaar in 2014? Dan kun je vanaf nu je zorgtoeslag regelen met onze app 'Jouw zorgtoeslag'. De app kun je gratis downloaden in de App Store van Apple, in Google Play en in de Windows Phone Store. De app is ontwikkeld voor smartphones. Je hebt een DigiD nodig om de app te gebruiken. Ben je 19 jaar of ouder? Of heb je een toeslagpartner? Dan kun je de app niet gebruiken. Ga dan naar Mijn toeslagen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X