Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nog geen aangifte gedaan? De Belastingdienst geeft uitstel!

Veel Nederlanders doen op het laatste moment aangifte bij de Belastingdienst en dat levert problemen op. Waarschijnlijk door het grote aantal bezoekers is de website van de dienst overbelast geraakt. De Belastingdienst geeft daarom twee dagen extra tijd om alles door te geven, laat een woordvoerder van het ministerie van Financiën maandag weten. De deadline was eigenlijk 1 april. Belastingaangiftes die op dinsdag of woensdag binnenkomen, worden behandeld alsof ze op tijd waren.

Op Twitter werd de afgelopen uren geklaagd over foutcodes die aangevers binnengekregen bij het versturen van hun aangifte.

Website
De website van de Belastingdienst ligt niet helemaal plat, maar werkt wisselvallig. De ene keer werkt de site traag en laadt deze niet helemaal goed, de andere keer kan de site wel gewoon werken. 'Dat is hartstikke vervelend voor de mensen die aangifte willen doen,' zegt een woordvoerder. De Belastingdienst laat weten dat mensen het later nog een keer kunnen proberen als het fout gaat.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X