Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Bemanningsleden ingezet in internationaal verkeer

Bent u bemanningslid die in het internationale verkeer met niet-EU-landen wordt ingezet (zee en lucht)? Dan mag u minder alcoholhoudende producten en tabaksproducten meenemen dan andere reizigers. De hoeveelheden die u wel mag meenemen staan hieronder in de tabel. Voor andere zaken is uw vrijstelling van belastingen bij invoer even groot als voor andere reizigers. Voor uw gemak staan in de tabel hieronder alle vrijstellingen die gelden voor bemanningsleden.

Neemt u niet meer goederen mee dan de maximale hoeveelheden in de tabel hieronder? U hoeft voor die goederen geen belastingen te betalen als u Nederland en de Europese Unie in reist (u krijgt vrijstelling van belasting). U kiest bij de Douane de groene doorgang.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X