Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


VVD eist opheldering over asielaanvraag Somalisch 'tuig'

De VVD eist opheldering van staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven (VVD) over de asielaanvraag van drie vrijgelaten Somalische piraten. De VVD wil dat het 'tuig' zo snel mogelijk 'het land uit wordt gezet'. 'Dit tuig moet het land uit en wel zo snel mogelijk', zei het VVD-Tweede Kamerlid Malik Azmani vrijdag.

Asielprocedure
De VVD'er reageert op de asielaanvraag van drie Somalische veroordeelde piraten die vervroegd vrijgelaten worden. De criminelen kunnen het land niet worden uitgezet omdat zij nog asielprocedures hebben lopen. Azmani, die in het verleden directielid van de Immigratie- en Naturalisatiedienst was, vindt die situatie 'te bizar voor woorden'. Hij noemt het 'schaamteloos dat je eerst Nederlandse militairen beschiet en vervolgens hier asiel aanvraagt.' Voor de VVD is het 'onacceptabel dat deze criminelen hier willen blijven'.

Zelf gewelddadig
Volgens het vluchtelingenverdrag van Genève heeft iedere vluchteling recht op een asielaanvraag. Ook deze drie Somaliërs proberen gebruik te maken van dat recht. Het verschil is hier alleen dat deze Somaliërs niet geweld zijn ontvlucht, maar zijn opgepakt omdat ze zelf gewelddadig bezig waren. Vier maanden lang hielden ze vissers gegijzeld en toen Nederlandse mariniers bij de vissersboot in de buurt kwamen, openden zij het vuur. Toch is hun asielaanvraag in behandeling genomen. De VVD eist daar nu opheldering over van Teeven.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X