Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


De crisisheffing definitief van de baan

Na twee jaar wordt de crisisheffing, die werkgevers moesten betalen, volgend jaar definitief geschrapt. Dat melden VVD en D66 aan BNR. "We zijn heel helder geweest: we hoeven geen nieuwe bezuinigingspakketten te bedenken voor volgend jaar. Dus daar zit de crisisheffing dus ook niet meer in. Daarmee is het definitief van de baan", zegt Tweede Kamerlid voor de VVD Mark Harbers tegen verslaggever Hans Verbeek.

630 miljoen
De crisisheffing was een belasting die werkgevers moesten betalen voor al hun werknemers die meer dan 150 duizend euro verdienden. De maatregel moest 500 miljoen euro per jaar opleveren en bracht in het eerste jaar zelfs 630 miljoen euro op.

Debat
Vandaag zijn er nieuwe onderhandelingen van de vijf partijen over de begroting 2015. Ook is hierover vandaag een debat in de Tweede Kamer. CDA-Kamerlid Eddy van Hijum gaat minister Dijsselbloem tijdens dit debat stevig aan de tand voelen. "Ik heb zelf het gevoel dat een flink lijstje met errata naar Brussel meegestuurd moet worden, want ik vind het heel merkwaardig dat we elke dag berichten lezen over nieuwe plannetjes waar dan ineens geld voor gevonden is, zonder dat duidelijk is waar dat geld vandaan komt."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X