Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst geeft mooi weer schuld van vertragingen

De problemen op de site van de Belastingdienst maandagavond zijn mogelijk veroorzaakt door het mooie weer van de afgelopen dagen. Veel Nederlanders wachtten tot het laatste moment met de aangifte en die drukte kon de site niet aan. Dat zegt directeur-generaal van de Belastingdienst Peter Veld tegen de NOS.

Drukte
Vanwege de drukte maandagavond heeft de Belastingdienst de deadline van 1 april met twee dagen uitgesteld. 'Het was gisteravond erg druk op de website van de Belastingdienst, waardoor mensen daar niet door konden komen. Als dat wel lukte, dan hadden ze veel vertraging,' zei Veld. Volgens de ambtenaar was de drukte dit keer erger dan normaal. 'Misschien dat veel mensen zondag hebben geprofiteerd van het mooie weer en dachten: aangifte doe ik maandagavond nog wel,' zegt de directeur-generaal.

Om dezelfde drukte van maandag te voorkomen worden de laatste aangiftes nu over twee dagen verspreid. Wie voor donderdag zijn of haar aangifte invult, krijgt nog voor 1 juli bericht van de fiscus.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X