Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


PvdA stelt maximumsalaris EU-ambtenaren voor

Europese topambtenaren mogen niet meer dan tien keer zoveel verdienen dan de laagst betaalde EU-werknemers, bijvoorbeeld schoonmakers. Dat heeft Paul Tang, PvdA-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen, zondag voorgesteld. Deze salarisgrens voor topambtenaren in Brussel komt neer op een brutosalaris van hoogstens 190.000 euro. De bovenste twee loonschalen verdwijnen. Verder wil de PvdA dat allerlei extraatjes geschrapt worden, zoals de huishoudtoelage en de expattoelage waarop Europese ambtenaren nu nog recht hebben.

In Nederland gaat in de (semi)publieke sector niemand meer verdienen dan een minister. De PvdA ziet graag dat dit in Europa navolging krijgt. Als de EU van lidstaten verwacht de begroting op orde te brengen, dan past Brussel ook soberheid, vinden de sociaaldemocraten. Nu zijn er nog veel meer dan drieduizend ambtenaren die door de verschillende toelagen meer verdienen dan de Nederlandse minister-president.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X