Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Pensioenopbouw definitief verlaagd

De Tweede Kamer heeft donderdag ingestemd met de verlaging van de belastingvrije pensioenopbouw van maximaal 2,25 procent naar 1,875 procent. De verlaging is afgesproken in het pensioenakkoord dat het kabinet vorig jaar sloot met D66, ChristenUnie en SGP.

Alleen de partijen die betrokken waren bij het pensioenakkoord stemden voor verlaging van de opbouw, die het kabinet jaarlijks een kleine drie miljard euro oplevert. De rest van de Tweede Kamer stemde tegen. Partijen als PVV, SP en CDA vinden dat met name jongeren te weinig pensioen kunnen opbouwen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X