Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Geld mislopen door vrees belastingdienst

Meer dan de helft van de vakkenvullers, tomatenplukkers en serveersters dreigt geld mis te lopen door geen belastingaangifte te doen. Dit blijkt uit een peiling van FNV Jong. Tweederde van de jongeren heeft nog geen aangifte gedaan. Bijna de helft van de jongeren weet zelfs niet eens dat ze geld terug kunnen vragen bij de Belastingdienst.

De meeste Nederlanders moeten, aangespoord door de overbekende blauwe envelop, voor dinsdag 1 april hun aangifte hebben ingevuld. Maar jongeren die geen brief van de Belastingdienst hebben ontvangen, doen er bijna altijd slim aan dit ook te doen. Zelfs na 1 april kunnen verreweg de meeste jongeren met een bijbaantje nog geld terug krijgen.

"Vooral onder scholieren leeft de gedachte dat het ingewikkeld is en te veel moeite kost, in vergelijking met wat het oplevert. Dat is echt hartstikke zonde", zegt FNV Jong-voorzitter Robbert Coenmans. "Daarnaast horen we ook nog wel dat jongeren bang zijn dat ze opeens meer belasting moeten gaan betalen als ze hun verdiensten aangeven. Maar in principe komt het erop neer dat iedere scholier en student met een normaal bijbaantje het hele jaar lang te veel belasting betaalt. Dit terugvragen kan echt zo een paar honderd euro schelen."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X