Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Werkplein schiet voorschotten Belastingdienst voor

Mensen die hun toeslag van de Belastingdienst niet hebben ontvangen kunnen een voorschot krijgen van Werkplein Baanzicht. Het gaat om de huurtoeslag, zorgtoeslag of kinderopvangtoeslag die niet zijn uitbetaald vanwege achterstanden bij de Belastingdienst. Inwoners van de gemeente Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo die hiermee te maken hebben kunnen zich melden bij Werkplein. Met het geven van een voorschot worden alleen de mensen geholpen die in ernstige financiele problemen zijn gekomen. Zodra de Belastingdienst de toeslagen weer uitbetaalt moet het voorschot terugbetaald worden aan Werkplein Baanzicht.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X