Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Waarschuwing voor minder aftrek levensonderhoud kinderen

De forfaitaire aftrekpost voor kosten van levensonderhoud van kinderen gaat dit jaar met tientallen euro's per kwartaal omlaag ten opzichte van 2013. Daar waarschuwt ABAB Accountants en Adviseurs voor. Mensen die kinderalimentatie betalen hebben mogelijk recht op deze aftrekpost. Mogelijk is dit het laatste jaar dat iemand gebruik kan maken van de aftrek levensonderhoud voor kinderen. Er zijn namelijk plannen om deze aftrekpost in 2015 helemaal af te schaffen, zo schrijft ABAB op zijn website.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X