Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Minder doe-het-zelvers belastingaangifte

Het aantal Nederlanders dat dit jaar zelf zijn belastingaangifte invult, is naar 54 procent teruggelopen. In 2013 was dat nog 60 procent. Dat zegt de Consumentenbond op basis van eigen onderzoek.

Nederlanders die het niet zelf doen, gaan naar een betaalde belastingdeskundige of doen bijvoorbeeld een beroep op hun partner, een vriend of kennis.

De beslissing om de aangifte uit te besteden aan een betaalde expert is vooral ingegeven door angst om een belastingvoordeel te laten liggen. 'Ik kan het zelf niet' en 'dan weet ik zeker dat ik geen boete krijg' zijn andere veelgenoemde redenen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X