Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Gelijk aan de slag met puinhoop Belastingdienst

Eric Wiebes kon meteen na zijn benoeming als nieuwe staatssecretaris van Financiën beginnen met de aanpak van de problemen bij de Belastingdienst. De puinhoop bij de Belastingdienst deed zijn voorganger Frans Weekers vorige week de das om in een Kamerdebat. Bij aankomst op zijn nieuwe werkplek hield Wiebes zich nog op de vlakte over hoe hij de problemen met de uitbetaling van toeslagen door de Belastingdienst gaat aanpakken. “Eerst nadenken en dan doen. En helemaal aan het end van de rit pas meningen hebben."

Tanden erin zetten
Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën heeft er alle vertrouwen in dat hij de problemen oplost. “Geef hem een lastig dossier en hij zet zijn tanden er in. Nou, hier ligt een lastig dossier."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X