Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst opent jacht op fortuin Jackson

Toen Michael Jackson in 2009 stierf gaven zijn curatoren aan de Amerikaanse Belastingdienst door dat zijn nettovermogen rond de 7 miljoen lag, maar uit onderzoek blijkt dat bedrag ietsjes hoger te zijn... Volgens de Belastingdienst was Michael namelijk maar liefst 1.125 miljard dollar waard. Dat vermogen bestaat onder anderen uit muziekrechten van zowel Michael zelf als die van de Beatles, waar Michael sinds de jaren '80 eigenaar van is.

Omdat de beheerders van Michaels vermogen volgens de Belastingdienst dus keihard hebben gelogen moet het Estate met een vermogen aan achterstallige belasting over de brug komen én krijgt het Estate ook nog een fikse boete opgelegd, waardoor er maar liefst 702 betaald moet worden, schrijft de krant L.A. Times op basis van documenten van de Belastingdienst. Volgens de krant is dit een ramp voor de kinderen van Michael, want als dat bedrag betaald moet worden is er van Michaels vermogen nog bar weinig over.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X