Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Weekers wil Bulgarenfraude aanpakken

Staatssecretaris Weekers wil van Brussel meer mogelijkheden om de Bulgarenfraude aan te pakken. Dat heeft Weekers gezegd in de Tweede Kamer. De Kamer vindt dat Weekers te weinig doet om de huurtoeslagen terug te krijgen die ten onrechte aan Bulgaren zijn uitgekeerd. Dinsdag schreef Weekers dat van de achthonderd boetes die aan Bulgaren zijn opgelegd, er nog maar 55 zijn geïnd.

De Tweede Kamer is daar boos over. Weekers kwam vorig jaar nog in politieke problemen door de Bulgarenfraude. Veel Bulgaren lieten zich in met name Rotterdam inschrijven op nepadressen en streken in eigen land huurtoeslagen op.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X