Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Uitstel e-visum voor Turkije

Het omstreden Turkse e-visum, dat Nederlanders vanaf komend zomerseizoen voor vertrek op internet zouden moeten kopen à 15 euro per creditcard, is uitgesteld. Onder druk van de internationale reiswereld gaat de maatregel pas in november 2014 in. Tot dan kunnen toeristen bij aankomst op de luchthaven zoals ze gewend zijn spontaan een visum halen.

Volgens Thomas Cook maakt Turkije dat besluit deze week bekend. „Er is verwarring onder vakantiegangers, bijvoorbeeld over de wijze van online betalen. Niet iedereen heeft een creditcard. Er is nu meer tijd voor een goede voorbereiding. Wat als mensen het verplichte e-visum vergeten? Terugsturen wordt een drama”, vinden alle reisorganisaties. Dit jaar reizen meer dan een miljoen Nederlandse toeristen naar Turkije. De reisindustrie vreest chaos aan de grenzen van het populaire vakantieland.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X