Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Bitcoin maakt het de Belastingdienst niet makkelijk

De bitcoin leek eerst een speeltje voor computerexperts, maar sinds de waarde vorig jaar ongeveer 80 keer over de kop ging, kan de virtuele munt een serieuze bron van vermogen vormen. De Belastingdienst breekt zich daarom het hoofd over wat ze aan moet met de bitcoin, meldt De Telegraaf. Bitcoin geldt als vermogen, waar belasting over wordt geheven.

Maar de Belastingdienst lijkt hier nog niet klaar voor. Wie meer dan 21.000 euro aan bitcoins bezit, zou dit moeten aangeven, maar hier wordt in de praktijk niet bepaald scherp op gelet. "Bitcoin is geen geld in de zin van de Wet financieel toezicht. Het gebruik ervan is daarmee niet onderworpen aan financieel toezicht'', antwoordde minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) op vragen van PvdA-Kamerlid Henk Nijboer.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X