Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst weer in de fout, voorlopige aanslag 2014 te hoog

Wie als goede voornemen voor 2014 al zijn belastingformulieren had ingevuld, mag waarschijnlijk alles overdoen. De Belastingdienst heeft in de voorlopige aanslag 2014 veel fouten gemaakt, schrijft de Telegraaf. Zo is het tarief in de eerste belastingschijf een stuk hoger dan bedoeld. Dit is ook gebeurd met het percentage in box 2, waar voornamelijk bedrijven en aandeelhouders mee te maken hebben. De tarieven staan nog op het oude, hogere niveau.

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt verwacht dat 99 procent van de voorlopige aanslagen tot nu toe fout is ingevuld. Hij begrijpt niet dat staatssecretaris van Financiën Frans Weekers (VVD) de fouten niet automatisch laat aanpassen door de Belastingdienst, maar Nederlanders zelf een nieuwe aanslag laat invullen. 'Als je zelf fouten maakt bij je belastingaangifte ben je strafbaar. Nu worden die fouten door de Belastingdienst gemaakt en pas anderhalf jaar later gerepareerd als je zelf niks doet’, aldus Omtzigt in de Telegraaf.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X