Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Ambtenaren Belastingdienst slaan alarm

De Belastingtelefoon staat de laatste weken roodgloeiend. Mensen bellen massaal omdat ze er achter komen dat ze hun toeslagen niet krijgen. Medewerkers van de Belastingtelefoon luiden daarover anoniem de noodklok.

"De lange wachtrij is het resultaat van fout op fout op fout op fout van de dienst zelf," zegt een ambtenaar die anoniem wil blijven tegen RTL Nieuws. "Mensen worden aan het lijntje gehouden. De achterstanden zijn zo groot dat we elke keer zeggen: binnen tien dagen krijgt u uw geld. Maar als die tien dagen voorbij zijn, komen er steeds weer tien dagen bij. Medewerkers zijn het spuugzat om onzin te verkopen."

Onzin verkopen
"Mensen hangen huilend aan de telefoon", aldus een andere anonieme medewerker. "Bij de Belastingtelefoon moeten ze informatie verkopen waarvan ze weten dat het niet waar is." Volgens een medewerker van de Belastingtelefoon is het een puinhoop: "We moeten mensen dingen toezeggen waarvan je weet dat de Belastingdienst ze niet kan nakomen, al was het maar omdat onze systemen dat niet aankunnen." "Als het een keer bij duizend mensen misgaat, dan kun je nog ingrijpen. Maar de aantallen zijn nu te groot. Het gaat veel tijd kosten om dit recht te zetten."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X