Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Eerste loonstrookje 2014 geeft veel mensen gunstig beeld

Het eerste loonstrookje van volgend jaar zal voor ''veel mensen een relatief gunstig beeld geven''. Dat schrijft minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken vrijdag in een brief aan de Tweede Kamer. Gepensioneerden, werknemers en uitkeringsgerechtigden gaan erop vooruit. Volgens Asscher gaan werknemers met lage inkomens er tot 3 procent op vooruit. Dat is het gevolg van een (tijdelijke) verlaging van het belastingtarief in de eerste schijf, een hogere algemene heffingskorting en een hogere arbeidskorting.

Negatief pakt het echter uit voor hogere inkomens, door de afbouw van de algemene heffingskorting en de arbeidskorting. Daarentegen zien gepensioneerden een positief loonstrookje van de AOW en het pensioenfonds in de bus vallen. Ze merken een toename met 1 tot 1,25 procent. En ook uitkeringsgerechtigden gaan erop vooruit. Bij hen varieert de plus van 0,75 procent tot 2,25 procent.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X