Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Dienst Amsterdam deelt geld uit: Foutje, bedankt!

De Amsterdamse dienst belastingen heeft per ongeluk aan ruim 9.000 huishoudens geld uitgedeeld. De gezinnen kregen een duizenden euro's meer betaald dan de bedoeling was. Hoe het precies heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. "We vermoeden een technische fout", zei een woordvoerster. Het te hoog uitgekeerde bedrag verschilt per huishouden. Zo kregen mensen die normaal gesproken 155 euro krijgen, ineens 15.500 euro bijgeschreven.

De fout blijkt niet in het voordeel van de minima, want die moeten het teveel betaalde geld wel gewoon terugbetalen. Een speciaal team van de gemeentelijke dienst houdt zich hier de komende dagen mee bezig. "We willen dat op een nette manier doen", aldus de zegsvrouw. Ze is niet bang dat de gezinnen het geld meteen hebben uitgegeven aan kerstinkopen. "Je weet dat er iets mis is als je zo'n bedrag ontvangt. We gaan ervan uit dat mensen het geld terugstorten of in elk geval aan de bel trekken."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X