Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Striktere toepassing van de regels bij afgifte formulier A1/(E)101

In de SVB beleidsregels staat dat een werknemer alleen verplicht sociaal verzekerd in Nederland kan blijven als hij dit minstens 1 maand direct voorafgaand aan zijn detachering al was (SB2139). Deze regel zullen wij strikter toepassen.

In het verleden hebben wij deze regel niet altijd even consequent toegepast waardoor er ten onrechte A1/(E)101-verklaringen zijn afgegeven. Vanaf 1 november 2013 passen wij deze regel strikt toe. Slechts in zeer bijzondere gevallen kunnen wij hiervan afwijken.

A1/(E)101-verklaringen die eerder zijn afgegeven zónder rekening te houden met deze regel blijven geldig.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X