Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Paspoort in supermarkt

Inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug moeten voortaan in de supermarkt terecht kunnen voor gemeentezaken als rijbewijzen en paspoorten. Daarvoor pleit de politieke partij Burger Vertegenwoordiging Heuvelrug (BVH).

Volgens de fractievoorzitter Sybe Streekstra staat de dienstverlening van de gemeente veel te ver van de burgers af. "Met name ouderen vinden het bezwaarlijk om naar de gemeentewinkel in Doorn te gaan. Dus wat is er makkelijker dan zo dicht mogelijk bij huis je paspoort af te halen?"

De partij heeft het college inmiddels oproepen om een onderzoek in te stellen naar de mogelijkheden. De vrijgekomen ruimte in het Cultuurhuis in Doorn, waar nu de gemeentewinkel is gevestigd, kan volgens Streeksma wellicht vrijkomen voor commerciële doeleinden.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug is overigens niet de enige die haar inwoners voor gemeentezaken naar de supermarkt wil verwijzen. Wie in Reeuwijk boodschappen doet, kan bij de plaatselijk supermarkt terecht bij een zelfbedieningszuil voor een aantal gemeentezaken.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X