Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Naam en logo KvK misbruikt in frauduleuze brief

Er gaat een frauduleuze brief rond waarbij een partij zich voordoet als de Kamer van Koophandel en vraagt om kopieën van legitimatiebewijzen van alle eigenaren, vennoten, directeur of anderzijds bevoegden van ondernemingen. De Kamer van Koophandel benadrukt met klem dat deze brief niet van haar afkomstig is en vraagt ondernemers extra alert te zijn en geen gehoor te geven aan de oproep in deze brief.

De brief wordt ondertekend door C.J.H. Dijkstra (vermoedelijk fictief persoon). Deze persoon doet zich voor als een medewerker van verschillende regionale Kamers van Koophandel. De persoon maakt daarbij ook misbruik van het KvK-logo. Er wordt gerefereerd aan 'nieuwe wetgeving'.

De mailing is gericht op het verzamelen van identiteitsgegevens. Tezamen met het KvK-registratienummer kunnen fraudeurs met deze informatie grote schade aanrichten aan het bonafide bedrijfsleven. Ondernemers die reeds hebben gereageerd kunnen aangifte doen bij de politie. De Kamer van Koophandel heeft verschillende kanalen ingezet om ondernemers te waarschuwen en zal dit de komende tijd blijven doen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X