Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Bezit na scheiding niet meer gedeeld

Bij een scheiding delen exen binnenkort niet langer de spaarpot, erfenis en de schulden. Zowel VVD, PvdA als D66 willen dat alles wat voor het huwelijk is opgebouwd van de oorspronkelijke eigenaar blijft, schrijft het AD.

Nederland is nu nog een van de weinige landen waar mensen trouwen in gemeenschap van goederen. Dat houdt in dat alles wat dateert van voor het huwelijk, zoals schenkingen of eigen vermogen, als een gezamenlijk vermogen wordt gezien. Bij een scheiding wordt dit in twee gelijk delen opgesplitst.

Volgens initiatiefnemer en D66-Kamerlid Magda Berndsen zijn de huidige regels niet meer van deze tijd. 'We trouwen tegenwoordig later, waardoor we vaker een eigen spaarpot hebben. Ook scheiden mensen vaker. Nu kan je nog voor onaangename verassingen komen te staan.' Wie toch alles wil delen moet dat na de wetswijziging zelf bij een notaris optekenen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X