Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Piloten dagen ABN Amro

Zestig jonge werkloze piloten slepen ABN Amro voor de rechter wegens falende zorgplicht. „De te hoge risico’s van een lening van anderhalve ton in zware tijden zijn nooit goed aan ons uitgelegd”, stellen ze. De piloten spreken van ’schimmige contracten van vliegscholen en misleiding met een ondeugdelijk garantiefonds, dat onze torenhoge schuld aan de bank niet blijkt te verzachten’.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X