Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


's Werelds eerste 'drijvende stad' met 50.000 inwoners

Rond de wereld varen, drijven van land tot land, nooit lang genoeg ergens blijven om verveeld te worden. Het leven op het 'Freedom Ship', 's werelds eerste drijvende stad, klinkt als een droom voor globetrotters. Alleen is geduld op zijn plaats want het schip is nog niet gebouwd.

De ontwerpers hebben wel al de eerste computerbeelden en animaties van de mastodont op de wereld losgelaten. Het is met 25 verdiepingen groot genoeg om 50.000 opvarenden permanent te huisvesten. Ook een eigen luchthaven, ziekenhuis, casino, verschillende scholen, parken en vele winkels worden voorzien. Het schip, aangedreven door zonne- en golfslagenergie, zou om de twee jaar een wereldreis voltooien en aanleggen in de nabijheid van grote steden.

De Amerikaanse onderneming 'Freedom Ship International' met basis in Florida zoekt zo'n 6 miljard euro om het droomproject te doen slagen. Niet evident evenwel in economisch zware tijden. Al groeit de belangstelling voor het megaschip gestaag volgens de initiatiefnemers. Indien de aannemer één miljard bijeen kan zoeken, wordt met de bouw gestart.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X