Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


EU bezegelt toenadering Moldavië en Georgië

De voormalige Sovjetrepublieken Georgië en Moldavië komen dichter bij Europa te staan. De Europese Unie en de twee landen ondertekenden vrijdag een associatieverdrag. Het verdrag moet leiden tot nauwere onderlinge economische en politieke banden. ''Dit is een belangrijke mijlpaal'', liet voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso weten in de Litouwse hoofdstad Vilnius. Daar wordt een top van EU-leiders gehouden.

Azerbeidzjan tekende een verdrag met de EU over visa. Daardoor moet het makkelijker en goedkoper worden voor mensen uit Azerbeidzjan om een visum te krijgen voor de EU.

Oekraïne
Voor Oekraïne lag ook een associatieovereenkomst klaar. Maar de regering van het Oost-Europese land keerde zich vorige week plots tegen het verdrag. De Oekraïense president Viktor Janoekovitsj reageerde vrijdag door te stellen dat het land in de toekomst alsnog een associatieovereenkomst zal tekenen met de EU, maar dan moet ze wel over de brug komen met financieel-economische hulp.

Rusland zette Oekraïne onder druk om het associatieakkoord niet te tekenen, onder meer door de toegang van Oekraïense producten tot de Russische markt te bemoeilijken. Moskou is tegen een pro-westerse koers van Kiev.

Compenseren
De Oekraïense premier Mikola Azarov liet vorige week weten dat het land eerst iets wil doen om het mogelijke verlies in handelsvolume met Rusland en andere ex-Sovjetrepublieken te compenseren. Ook de hoge prijs die Oekraïne moet betalen voor Russisch gas, waar het van afhankelijk is, is een struikelblok.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X