Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst komt met app voor belastingaangifte

De Belastingdienst komt volgend jaar met een app voor mobiele apparaten voor het doen van de belastingaangifte. Dit laat staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) woensdag weten in de Tweede Kamer.

Alleen eenvoudige belastingaangiftes kunnen in de toekomst via de app worden geregeld. Zo zal de app het mogelijk maken om vooraf door de Belastingdienst ingevulde aangiftes te voldoen. Dat zijn in Nederland ongeveer 2 miljoen aangiftes. Bij ingewikkelder zaken zullen Nederlanders de aangifte op de oude manier moeten invullen.

"De app is er niet voor alles en iedereen", aldus Weekers. De app is volop in ontwikkeling, maar zal nog niet gereed zijn voor de aangiftes over 2013. De app moet eerst nog worden getest. In eerste instantie zal de app alleen beschikbaar worden voor de iPhone en iPad, en dus niet voor Android. Volgens Weekers wil ook de Belastingdienst "buitengewoon actueel zijn" en meegaan met de moderne ontwikkelingen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X