Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Discovery brengt serie over bouw 'Maersk Mc-Kinney Møller'

Vanaf vanavond is bij Discovery Channel het bouwproces te zien van de 'Maersk Mc-Kinney Møller', het grootste containerschip ter wereld. Het schip voer op 16 augustus van dit jaar de haven van Rotterdam binnen op zijn allereerste vaart. De afmetingen van dit nieuwe type containerschip zijn enorm. Met een lengte van 400 meter en een breedte van 59 meter kan het maar liefst 18.000 containers tegelijk vervoeren. Een kwart hiervan werd gelost in Rotterdam.

Discovery Channel volgde de bouw van deze 'Maersk Mc-Kinney Møller' in Zuid-Korea op de voet en kreeg toegang om het bouwproces te filmen. Van de constructie van de gigantische romp en de twee enorme dieselmotoren tot de milieuvriendelijke aanpassingen. De serie laat ook de mensen zien die aan deze klus werken en zoomt in op de levens van enkele betrokkenen, zoals de marine-architect en de supervisors. Ook is te zien hoe de kapitein zich voorbereidt op zijn nieuwe rol om als eerste het grootste schip ter wereld naar Europa te varen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X