Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Antwoorden op vragen over zonnepanelen en ondernemerschap voor de btw

Als u als particulier met zonnepanelen energie levert aan uw energieleverancier, kunt u door een uitspraak van het Europese Hof worden aangemerkt als ondernemer voor de btw. De staatssecretaris had dit al bevestigd. Hij geeft nu antwoorden op kamervragen die voor u van belang zijn als u hiermee geconfronteerd wordt.

Meer informatie
Levert u energie aan uw energieleverancier met zonnepanelen en vraagt u zich af of u zich moet melden bij de Belastingdienst? Of wanneer u ondernemer bent, en hoe u de btw berekent? Lees dan de antwoorden op veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X