Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Shell evacueert platform in Golf van Mexico

Shell, BP en een aantal Amerikaanse olieconcerns maakten donderdag bekend dat zij het merendeel van hun personeel uit de Golf van Mexico evacueren. De reden daarvoor is de naderende tropische storm Karen die volgens de meteorologische dienst in Miami mogelijk vrijdag orkaankracht bereikt.

Karen ontstond in het zuidwestelijke deel van de Golf en bereikte windsnelheden tot 105 kilometer per uur. In een radius van 145 kilometer om het oog van de storm werden windsnelheden van 63 kilometer per uur gemeten. Bewoners van de kuststaten Louisiana, Alabama en Florida zijn gewaarschuwd voor het naderende natuurgeweld.

Shell haalt zijn 'niet-essentiële' mensen terug uit het oostelijke deel van de Golf van Mexico, het gebied waarnaar Karen op weg is. Andere concerns die hun personeel evacueren zijn Anadarko Petroleum, Marathon Oil en Chevron. Vooralsnog hebben de maatregelen geen effect op de productie.

De Golf van Mexico is goed voor 23 procent van de Amerikaanse productie van ruwe olie en bijna 6 procent van de Amerikaanse gasproductie. De kustlijn huisvest meer dan 45 procent van de Amerikaanse raffinagecapaciteit.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X