Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Sms-alert voor btw-aangifte startende ondernemers

Wilt u als startende ondernemer er zeker van zijn dat u uw btw-aangifte op tijd doet? Maak dan gebruik van onze sms-alert. U kunt gebruikmaken van onze sms-alert voor de btw-aangifte als uw bedrijf jonger is dan 3 jaar.

Hoe werkt de sms-alert?
Enkele dagen voor het einde van de aangiftetermijn voor uw aangifte, ontvangt u als u nog geen btw-aangifte hebt gedaan een sms-bericht. Daarin staat vóór welke datum u aangifte moet doen. Zo hoeft u geen aangifte te missen.

Hoe stelt u de sms-alert in?
Wilt u voortaan ook gratis sms-berichten ontvangen? Stuur dan een e-mail naar smsalert@belastingdienst.nl. Vermeld hierin uw mobiele telefoonnummer en uw btw-nummer. U krijgt dan een sms-bericht om u te herinneren aan uw aangifte.

Sms-alert stoppen
U kunt de sms-alert altijd stoppen door een e-mail te sturen naarsmsalert@belastingdienst.nl. Vermeld hierin ook uw btw-nummer en uw telefoonnummer.

Telefoonnummer wijzigen
Als uw telefoonnummer wijzigt, stuur ook dan een e-mail naarsmsalert@belastingdienst.nl met daarin uw nieuwe mobiele telefoonnummer en uw btw-nummer.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X