Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Schip met giftige spinnen geweigerd bij Rotterdamse haven

Een schip uit Zuid-Afrika mag dinsdagavond eindelijk de haven van Rotterdam in. De DAL Stellenbosch liep ruim een dag vertraging op, omdat het een stuk of 20 mogelijk gevaarlijke spinnen aan boord had. De bemanning heeft de spinnen inmiddels gevangen en overboord gezet, meldde de haven dinsdag.

"Tijdens de reis zijn door de bemanning spinnen waargenomen, waarvan ze dachten dat het om Zwarte Weduwen (een beruchte spinnensoort, red.) ging. Ze hebben er een aantal gevangen en overboord gegooid", zei een woordvoerder. "Met deze wetenschap is een speciale inspectie aan boord gegaan toen het schip in Rotterdam arriveerde. Daarbij werden nog meer spinnen aangetroffen. Deze zijn zover wij weten inmiddels allemaal gevangen. Het gaat om ongeveer twintig spinnen."

Door specialisten is bepaald dat het niet om Zwarte Weduwen (foto), maar om de minder giftige Bruine Weduwe ging (Latrodectus geometricus). Na een inspectie van onder meer de douane kreeg het schip dinsdagmiddag alsnog groen licht om zijn lading te lossen in Rotterdam.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X