Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Landen kunnen uitkeringsmigranten aanpakken

EU-lidstaten zoals Nederland kunnen misbruik van uitkeringen door zogenoemde uitkeringsmigranten aanpakken. Dat zei Europees commissaris Viviane Reding (Justitie) dinsdag in Luxemburg voor overleg met Europese ministers over de problematiek. 'De EU-landen kunnen handelen tegen misbruik', benadrukte de commissaris. Zij wees op bestaande wetgeving. Volgens haar worden sociale systemen van landen echter nauwelijks door andere EU-burgers benut. De groep uit niet-EU-landen is veel groter. Reding reageerde op het verzoek van Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië om zich te buigen over negatieve gevolgen van het vrije verkeer van personen in de EU.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X