Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Per 1 januari 2014 nieuwe regels vrijstelling motorrijtuigenbelasting

Hebt u een personenauto waarvan de CO2-uitstoot niet hoger is dan 50 gram per kilometer? Dan betaalt u ook na 1 januari 2014 geen motorrijtuigenbelasting. Het maakt niet uit wat voor een motor uw personenauto heeft.

Heeft uw personenauto een CO2-uitstoot die hoger is dan 50 gram per kilometer? Kijk dan in de rekenhulp motorrijtuigenbelasting bij Personenauto hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen.

Let op! Vanaf 1 januari 2014 zijn er nieuwe tarieven.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X