Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Drie vermisten na aanvaring op Noordzee

Op de Noordzee wordt sinds vannacht gezocht naar drie opvarenden van een schip dat met een vissersboot in aanvaring kwam. Het schip, een zogeheten guardvessel, is gezonken, laat de kustwacht weten. De vaartuigen kwamen rond 01.30 uur op zo'n veertig kilometer ten zuidwesten van Den Helder met elkaar in aanvaring. Het is nog niet duidelijk hoe dat kon gebeuren, meldt een woordvoerder van de kustwacht aan persbureau Novum. De guardvessel, die een boorplatform bewaakte, zonk vervolgens binnen een halfuur.

Aan boord van guardvessel Maria waren vijf mensen. Twee van hen zijn door de vissersboot uit het water gehaald. Onder de vermisten zijn geen Nederlanders. Welke nationaliteit ze wel hebben, wil de kustwacht nog niet zeggen omdat de families nog op de hoogte moeten worden gebracht.

Bij de zoektocht naar de schipbreukelingen zijn onder meer twee helikopters, drie reddingsboten en een marineschip ingezet. Ook vissersboten die in de buurt liggen zoeken mee. Duikers van de marine gaan in het wrak op zoek naar de bemanningsleden. De drenkelingen kunnen volgens de kustwacht nog steeds in leven zijn. Ze dragen 'overlevingspakken' en reddingsvesten, waarmee ze het volgens een woordvoerder enkele uren in het koude water kunnen uithouden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X