Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nieuwe Duitse toeslag voor ouders jonge kinderen

Is uw kind na 31 juli 2012 geboren? Dan kunt u vanaf 1 augustus 2013 Betreuungsgeld uit Duitsland krijgen. Maar aan welke voorwaarden moet u voldoen?

Wanneer krijgt u Betreuungsgeld?
U krijgt € 100 per kind, per maand Betreuungsgeld voor maximaal 22 maanden, als:
  • u geen Elterngeld meer ontvangt;
  • u uw kind zelf verzorgt en opvoedt;
  • uw kind niet naar een openbaar gefinancierde dagopvang, crèche of gastouderopvang gaat; en
  • uw inkomen in het kalenderjaar vóór de geboorte van uw kind minder dan € 500.000 (beide ouders) of € 250.000 (alleenstaande ouder) bedraagt.
Waar vraagt u Betreuungsgeld aan?
U kunt het Betreuungsgeld aanvragen bij de Betreuungsgeldstelle die voor u bevoegd is.

Waar vindt u meer informatie?
Voor meer informatie en uitzonderingen vindt u (Duitstalige) informatie op de website van het Bundesministerium für Familie, Senioren, Frauen und Jugend.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X