Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Luxe op een drijvend hotel

In het verleden waren cruisevakanties vooral weggelegd voor elitaire, rijke Amerikanen die zich met alle liefde een week lieten verzorgen aan boord van een luxueus schip. Anno 2013 zijn cruisevakanties voor iedereen haalbaar. En lang niet meer per sé naar de Caribische eilanden.

De Nederlandse vakantieganger vindt inmiddels haar weg naar de cruiseschepen in groten getale. De ramp met de Concordia vorig jaar heeft daar niets aan veranderd, bezoekers van de website Vakantie.nl zien het als een eenmalig incident. En ze willen nog steeds genieten van de luxe van een cruisevakantie. Want dit is wat het is!

Een cruisevakantie betekent feitelijk niets meer en niets minder dan je vakantie doorbrengen op een drijvend hotel. Wel een luxe hotel, want vaak zijn deze schepen van alle gemakken voorzien. De kamers zijn vaak ruim en voorzien van veel faciliteiten, waarbij een kluis en minibar niet ontbreken. Aan boord vind je meerdere restaurants. Ook zijn de boten voorzien van zwembaden, internetcafés, speelparadijzen en wellnesscentra.

Kosten van een cruisevakantie
Betekent dit dat je een flinke portemonnee moet hebben voor een cruisevakantie? Nee! Cruisevakanties worden steeds laagdrempeliger. Vanaf € 300,- kun je een driedaagse trip maken en langere cruises door het Middellandse Zee-gebied liggen rond de € 800,-, inclusief ticket. Lang niet meer zo exclusief als het ooit was. Qua prijs dan, want luxe is een vakantie aan boord van zo’n weldadig schip nog steeds! En: de prijzen zijn vaak all-inclusive, geen extra betalingen voor een drankje.

Veelzijdige vakantie
Zonder twijfel zul je een afwisselende vakantie hebben als je een cruisevakantie boekt. Tijdens welke vakantie kun je nu 7 eilanden aandoen in een week, of 9 steden in 10 dagen? Tijdens een cruisevakantie is het geen probleem. En je hoeft niets te regelen, geen vluchten te halen en al helemaal geen kaart te lezen. Of wat dacht je van een rondreis per auto of bus waarbij je elke dag je koffer in en uit moet pakken. Ook niet nodig bij een cruisevakantie.

Cruises voor ouderen?
Niets van waar! Steeds meer schepen stellen zich in op gezinnen en dus ook op kinderen en zelfs tieners. Het is ook de ideale vakantie als je het goed bekijkt: geen urenlange autoritten of vervelende vluchten meer. Inchecken aan bord en ontspannen maar! Vaak hebben tieners een eigen ruimte aan boord, waar ze in alle rust – en graag zonder ouders! – kunnen genieten van muziek, games en video’s. Voor de kleinere kinderen is er vaak een animatieteam aanwezig.

Pas wel op, cruisevakanties hebben een verslavende werking. Uit onderzoek blijkt dat als je eens een cruisevakantie boekt de kans op een tweede (en derde en vierde) cruisevakantie wel erg groot is. Je bent gewaarschuwd!

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X