Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Minder piraterij bij Somalië

De antipiraterijmissies bij Somalië werpen volgens de Verenigde Naties hun vruchten af. Het aantal aanvallen op schepen is op het laagste niveau sinds 2006, schrijft VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon. Wel worden volgens hem nog 60 zeelieden gegijzeld.

In de eerste negen maanden van dit jaar vielen piraten bij Somalië 17 schepen aan. Vorig jaar deden ze dat tot eind september 99 keer. Hoewel de piraterij fors is afgenomen, maakt de VN zich grote zorgen over de veiligheid in Somalië. Vooral de islamitische terreurbeweging al-Shabaab vormt een grote dreiging, schrijft Ban.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X