Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Shell deelt mee in enorme olieconcessie Brazilië

Een consortium geleid door het Braziliaanse staatsoliebedrijf Petrobras heeft de vergunning gekregen voor de ontwikkeling van het grootste offshore-olieproject van Brazilië. In het consortium werkt Petrobras samen met Shell, het Franse Total en de Chinese maatschappijen Cnooc en CNPC. Dat is gisteren bekendgemaakt. Zij betalen een commissie van omgerekend 5 miljard euro voor het tekenen van het contract voor het zogeheten Libra-veld. De bedrijven hebben beloofd over een periode van 35 jaar het minimum van 41,65 procent van de olie die overblijft als alle kosten zijn gedekt, aan de overheid te zullen afstaan.

Petrobras heeft een belang van 40 procent in het project, Shell en Total hebben ieder 20 procent en de Chinese maatschappijen ieder 10 procent. De productie bij Libra moet uiteindelijk meer dan 1 miljoen vaten per dag gaan bedragen met behulp van 12 tot 15 boorplatformen. De totale winbare reserve uit Libra wordt door het Braziliaanse nationale oliebureau geschat op 8 tot 12 miljard vaten (van 159 liter). Het Libra-veld ligt in het Santos Basin op circa 170 kilometer buiten de kust van Rio de Janeiro. Het veld heeft een oppervlakte van ongeveer 1550 vierkante kilometer op een diepte van 2000 meter. Het oliereservoir ligt ongeveer 3,5 kilometer onder de zeebodem.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X