Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Getrouwde vrouw verliest zaak AOW-verlaging

Een getrouwde vrouw die een proces aanspande tegen de Sociale Verzekeringsbank (SVB) omdat ze werd gekort op haar AOW, heeft woensdag van de rechtbank in Amsterdam geen gelijk gekregen. De 67-jarige vrouw uit Amsterdam is sinds september 2012 getrouwd met een man in Friesland, maar ze wonen niet samen. Wegens het huwelijk verlaagde de SVB echter wel haar AOW-uitkering met maandelijks ongeveer 290 euro naar de norm van gehuwden. De vrouw vindt dat zij recht heeft op AOW voor alleenstaanden, omdat zij duurzaam gescheiden leeft van haar echtgenoot en ook nooit met hem heeft samengewoond. Ze zien elkaar alleen in de weekends.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X