Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst naar rechter voor gegevens kentekenparkeren

De Belastingdienst stapt naar de rechter om gegevens op te eisen van mensen die met hun smartphone parkeergeld betalen. Met data van mobiele parkeerdiensten als Yellowbrick en Parkmobile kan de dienst het privégebruik van leaseauto's controleren. Een aantal parkeerproviders weigert de gegevens echter te verstrekken.

Een woordvoerder van de Belastingdienst verwacht dat binnen enkele weken de eerste dagvaarding de deur uit gaat. Hij wil niet zeggen welke providers voor de rechter gedaagd worden. Leaserijders die aangeven dat ze hun auto alleen zakelijk gebruiken, betalen daar geen belasting over. Wie betrapt wordt op meer dan 500 kilometer privégebruik kan een naheffing van vele duizenden euro's krijgen. Staatssecretaris Frans Weekers (VVD, Financiën) zei eerder dat hij meer mogelijkheden wil om dergelijk misbruik te controleren.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X