Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Eneco begint bouw offshore windpark

Eneco is in samenwerking met het Japanse Mitsubishi begonnen met de bouw van windpark Luchterduinen voor de kust van Noordwijk en Zandvoort. Dit meldt Eneco. Het is 5 jaar geleden sinds de bouw van het laatste offshore windpark in Nederland begon, het Prinses Amaliawindpark.

Luchterduinen zal bestaan uit 43 windmolens met een opgeteld vermogen van 129 megawatt die ongeveer 23 kilometer voor de kust van Noord-Holland worden gebouwd. Over ruim 2 jaar moet het park operationeel zijn en genoeg stroom leveren voor 150.000 huishoudens.

Voor zover zijn er twee Nederlandse windparken in zee. Het Prinses Amaliapark van Eneco uit 2007 en het Egmond aan Zee-windpark van Nuon en Shell uit 2006.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X