Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Brinkman ziet weinig in Belastingplan

Het CDA blijft ''grote aarzelingen'' houden bij het Belastingplan. Dat zei fractievoorzitter Elco Brinkman van het CDA in de Eerste Kamer in het tv-programma WNL op Zondag. Hij ziet het ''niet met vertrouwen tegemoet voor het kabinet''.

Brinkman zei verder het goed te vinden dat er een akkoord over de begroting van 2014 ligt tussen kabinet en oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP. De senator vindt dat er op het terrein van de sociale zekerheid en de zorg ''verstandige dingen'' liggen. ''Wij zullen een aantal dingen absoluut steunen'', liet Brinkman weten over het akkoord. Het CDA stapte uit de onderhandelingen omdat op het terrein van lastenverlichting en werkgelegenheid te weinig zou worden geboden door het kabinet.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X